Daktuinen

Een fraaie aanblik en lagere energiekosten!

Heeft u om het huis geen ruimte voor een tuin of wilt u uw dak een geheel andere aanblik geven dan biedt een daktuin uitkomst. Een daktuin zorgt voor sfeer en geeft een onbenut dakoppervlak een nieuwe functie. Daarnaast is een tuin op uw dak ook een mooie vorm van dakisolatie. Het biedt verkoeling in de zomer en warmte in de winter. Daktuinen zorgen voor lagere energiekosten en daardoor voor een schoner milieu.

Van huis tot kantoor

Manning Dakbedekking maakt gebruik van speciale dak begroeiingssystemen en de nieuwste technieken. We realiseren daardoor voor u een tuin op letterlijk hoogstaand niveau. We kunnen voor u een daktuin realiseren op het dak van uw huis, garage of schuur. Maar ook bij grotere projecten zoals zorginstellingen, kantoorgebouwen of zoals hieronder een schoolgebouw.

Meer informatie ontvangen

Wilt u meer informatie ontvangen over de diverse mogelijkheden? Stel uw vraag gerust of vraag direct een vrijblijvend offerte aan via ons contactformulier.

Voorbeeld van een daktuin

Hieronder ziet u een project waaraan Manning Dakbedekking heeft meegewerkt aan de aanleg van de daktuin van Brede School De Groenling, Oude Pekela.

2            1