Dakrandafwerking

Bij Manning Dakbedekking heeft u de keuze uit verschillende dakrandafwerkingen. Laat u verassen, er is vaak meer mogelijk dan u denkt!

Daktrimmen

Worden gebruikt voor bitumineuze dakbedekkingen. De daktrim wordt op de eerste laag geplaatst en door deze laag aan de ondergrond bevestigd. Vervolgens wordt de dakrand afgewerkt met een tweede strook. Brute blanke uitvoering is mogelijk maar ook gemoffeld in standaard ral-kleuren.

Monotrimmen

Deze trim kan direct op de dakrand worden gemonteerd waarbij de celband en of afdichtingsrubber aan de onderzijde van het profiel en klemkoppelstukken aan de bovenzijde de waterdichtheid bewerkstelligen. Een monotrim is eenvoudig aan te brengen en te verwijderen waardoor deze geschikt is voor hergebruik.
Brute blanke uitvoering is mogelijk maar ook gemoffeld in standaard ral-kleuren. Veelal toegepast bij kunststofdakbedekkingen en brede dakranden.

Afdekkappen

Het voordeel van een afdekkap is dat ze gemakkelijk zijn te monteren en te demonteren zodat ze gemakkelijk hergebruikt kunnen worden zonder de dakbedekking te hoeven slopen. Werking van de dakbedekking en ondergrond worden goed ondervangen door een afdekkap zodat scheurvorming in de dakrandafwerking geen kans heeft. Afdekkappen kunnen in diverse kleuren geleverd worden.
Wij leveren onder andere afdekkappen in een sendsimir verzinkte stalen afdekkap of afdekkappen gemoffeld in standaard ral-kleuren.

Zinken afdeklijsten

Een zinken deklijst met kraal en of vlakke voorzijde behoort ook tot onze mogelijkheden. Waardoor de buitenrand een traditionele en duurzame afwerking krijgt.
Gezet op klangen en de naden worden gesoldeerd.

Meer informatie ontvangen

Wilt u meer informatie ontvangen over de diverse mogelijkheden? Stel uw vraag gerust of vraag direct een vrijblijvend offerte aan via ons contactformulier.

Zinken afdeklijstAfdekkappen verkrijgbaar in alle RAL-kleuren