All-in verzekerde garantie

De All-in Dakgarantie geeft u tien jaar garantie op het complete daksysteem en ook op de montage conform de verwerkingsrichtlijnen. Bij gebreken aan de waterdichtheid zal Manning Dakbedekking het product herstellen of vervangen door een nieuw product. In deze vergoeding zijn inbegrepen, naar alle redelijkheid en in verhouding tot de oorspronkelijke aanneemsom, de kosten van demontage en montage (incl. sloop-, transport- en afvoerkosten).

De All-in Dakgarantie kunt u voor tien jaar afsluiten en in het negende jaar verlengen met nog eens vijf jaar. Natuurlijk kan direct bij aanvang van een project de 10+5-jaar  All-in Dakgarantie afgesloten worden.

Door een onderhoudscontract af te sluiten met,  wordt gedurende de garantieperiode het dak onderhouden door middel van regelmatige inspecties en onderhoud.
De verzekerde All-in Dakgarantie in combinatie met periodiek onderhoud, zorgen ervoor dat u voor een lange periode zorgeloos gebruik maakt van een duurzaam en degelijk waterdicht dak!

Wat deze All-in Dakgarantie zo bijzonder maakt:

  • Garantie op het complete daksysteem én de montage.
  • Garantieperiode van 10 jaar of 10+5 jaar.
  • De verzekerde garanties zijn verzekerd bij Allianz Nederland Corporate.
  • Over de looptijd van de eerste 10 jaar is de vergoeding 100% (exclusief eigen risico).
  • Doordat de  garanties zijn verzekerd blijft u als garantie-eigenaar altijd recht houden op garantie, ook bij een eventueel faillissement van de aannemer of dakdekker.
  • Alle projecten worden tijdens uitvoering geïnspecteerd en gecontroleerd op materiaalopslag, materiaalgebruik, toepassing volgens de verwerkingsrichtlijnen, KOMO kwaliteitsverklaring en de Vakrichtlijn gesloten dakbedekkingssystemen.